FietsActief editie 1 + Koopgids 2012!

1

De dagen worden langer, de vogels zingen en de paden zijn weer sneeuwvrij. Kortom: het fietsseizoen staat voor de deur.

Inspiratie voor mooie tochten doe je op in FietsActief. Dit tijdschrift voor recreatieve fietsers ligt vanaf aanstaande vrijdag weer maandelijks in de winkel of bij je op de mat.In nummer 1 vind je routes langs bloeiende hoogstamboomgaarden en de bollenvelden, een uitgebreide fietsdragertest, een reiskriebels opwekkend verhaal over fietsen rondom het Italiaanse Bolzano, drie lekkere sandwichrecepten en nog veel meer!

Bij het reguliere nummer krijgen abonnees ook nog de Koopgids 2012! Een 76 pagina’s dikke special met (bijna) alle recreatieve fietsen, E-bikes en accessoires die in 2012 te koop zijn. Samen met interessante interviews is de Koopgids 2012 het bewaarnnummer van dit jaar.

FietsActief en de Koopgids 2012 liggen nu als pakket in de winkel voor €6,95!

Veel lees- en fietsplezier!

Deel.

Over de auteur

1 reactie

 1. Wij fietsten de route Gulpen van Fietsactief 1 (van maart 2012). Bijzonder mooie maar wel pittige route. Alleen jammer dat de routebeschrijving je af en toe met een kluitje het riet (of bos) in stuurt:
  1. Na horeca, camping en driesprong met boom, RA, zou je op splitsing LA moeten. Dat deden wij en kwamen bij het bovenste bos uit. Uiteindelijk kwamen we van de andere kant bij de picknicktafel uit. Alleen als je op de splitsing RA gaat, kun je het rondje zodanig rijden dat je daarna voor de picknicktafel RA naar parkeerplaats rijdt.
  2.Na “grindpad op” zou de tekst moeten luiden: bij groot kruisbeeld links aanhouden, einde pad op verharde weg links, in Bergenhuizen rechts aanhouden en op het eind rechts, even verderop de weg rechts omhoog nemen en door het dal naar Banholt, op het eind (dit is geen pad!)RA. (vervolg: Voor kerk LA ri St.Geertruid)
  5.Bij KP67 nog ong. 300 meter ri KP 70, dan pas netwerk verlaten en 1e afslag LA (kapel aan rechterhand houden); Tussen de huizen van Groot Welsden RD (enz.)
  Opmerkingen:
  Handiger dan de toegestuurd gekregen verzamelmap is een ringbandmap met showtasjes. Als je achteraan in de verzamelmap een route er uit wil halen, ligt de rest weer allemaal los!
  Van te voren een kopie maken van de tekst van de routebeschrijving en deze zodanig over de kaart vouwen dat je de kaart en de tekst via het venster op je stuurtas kunt zien.