FietsActief nr.6

1

FietsActief nummer 6 van 2011 ligt vanaf vandaag in de winkel.

Ook deze keer weer boordevol interassante en leuke artikelen. Wat denk je bijvoorbeeld van een lekkere winterse fietstocht over de Veluwe? Wij zochten er de fijnste opwarmplekjes met een open haard bij!

We gingen langs bij Michiel van den Brink, die ons liet zien met hoeveel aandacht hij lederen Brooks zadel bewerkt tot een klein kunstwerk. Ook hadden we een leuk interview met Gijs van Middelkoop, schrijver van het boek “Amerikanen fietsen niet…”.

Verder uiteraard weer vier uitgetekende fietsroutes, een mooie fietstocht in het binnenland van Spanje, cadeautips voor extra fietsplezier, een test van speciale winterbanden en onze bermtoerist is deze keer de rozenbottel.

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om iets te vertellen over uw artikel van de Fietshelm.
    Ik zelf fiets ook heel veel. Het is een keuze die je voor je zelf, en je eigen veiligheid maakt. De fietsersbond is tegen verplichting van een fietshelm.
    Maar ik vind het toch een stuk veiliger en zeker als je op de racefiets gaat rijden, met een snelheid van gemiddeld 30 km per uur.
    Maar goed daar zullen de meningen wel over verdeeld blijven. Als verders iedereen met elkaar een beetje rekening houd. Kunnen we veilig op de fiets thuis komen.