Over de auteur

3 reacties

  1. mw.L.Meijering, Zoetermeer op

    Saaie route, weinig afwisseling, veel akkerbouw, veel open gebied. niet op de dijk maar onder langs de dijk fietsen. De vogelgebieden zijn wel erg mooi. Het startpunt bij de brasserie in lekker. Voor mij is de route niet voor herhaling vatbaar.

  2. Piet Huisman op

    Na vorig jaar (2011), nu (26-juli 2012) wederom gereden. Ben blij dat we het vorig jaar reeds gefietst hebben, want toen was alles nog mooi. Sedert dit voorjaar zijn er namelijk ontpoldringswerken in gang gezet(zie Ontpoldering Noordwaard via google), waardoor er heel veel afgravingen en nieuwe dijken voorzien zijn, en een groot deel der route wordt afgesloten (in elk geval na de bouwvak). De werkzaamheden duren tot in 2015. Wat er dan van de route overblijft valt nu nog niet te voorzien. Doel is de waterstand bij Gorinchem te verlagen, en meer water in de polder te krijgen.

  3. Dinsdag 6-8-2013 route gereden. Zandauto’s (met enorme stofwolken als je er een tegenkomt), graafmachines en wegafsluitingen voerden de boventoon. Knooppunten verwijderd. Beetje een desillusie. Het is te hopen dat het later (weer) een mooi gebied wordt.