Route Schaijk

2

Met behulp van knooppunten kan iedereen een eigen fietsroute maken. In elk nummer van FietsActief vind je daarom de favoriete knooppuntenroute van een lezer. Deze keer komt de route van Ton Strijbosch (58) aan bod. “Iedereen was enthousiast over het afwisselende landschap.”

Startpunt: Kerk van Schaijk
Afstand: 52 kilometer
Het gps-bestand: Schaijk.zip

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Deze route op donderdag 20 september 2017 gefietst. Althans geprobeerd. Met behulp van een nieuwere kaart de ontbrekende knooppunten op de route bijgeschreven. Echter zelfs met deze aanvulling is de route zonder veel puzzel en zoekwerk niet uit te voeren. De knooppunten worden niet goed aangegeven, er wordt verwezen naar niet aanwezige knooppunten, de route verwijst naar een knooppunt, maar daar aangekomen komt het volgde knooppunt totaal nergens voor. Het was steeds erg druk voor de info borden met allemaal zoekende fietsers. Ik ben blij, dat dit niet mijn eerste fietstocht was, die ik m.b.v. een knooppuntenroute heb gemaakt. Anders zou ik het systeem meteen in een hoek gooien.
    Maar de omgeving is geweldig! Een goede up-date zal veel blije fietsers opleveren.