Fiets eens langs de nieuwe pop-up beachkiosk aan het Blauwe Meer

0

Wat zijn er in Drenthe toch fijne adresjes te vinden! Ken je popup beachbar STRAND34, op ’t Gasselterveld? Die vind je dit jaar op een ander mooi plekje: aan het Blauwe Meer op het Leggelderveld. Bij Gasselte vind je nu dezelfde lekkernijen bij het Koerscafe, dat sinds kort in handen is van de eigenaren van de beachbar. Hier kun je ook mountainbikes huren!

Fijn strandsfeertje bij deze popup beachbar in Drenthe!

Nieuwe beachbar aan het Blauwe Meer

Popup beachbar STRAND34 stond de afgelopen jaren op het strand aan de azuurblauwe plas bij het Gasselterveld. Dit jaar zijn ze te vinden op een nieuwe locatie, ook al zo’n mooi plekje: het prachtige Blauwe Meer, een recreatieplas in natuurgebied Leggelderveld van Natuurmonumenten. Het meer is omringd met diverse boomsoorten en een hagelwit zandstrand. Het ligt net ten oosten van het Drents-Friese Wold, je kunt hier prachtig fietsen. Neem zeker ook het nationaal park mee op je route! Of kies voor deze kant en klare fietsroute die ook langs het Blauwe Meer komt: Rondje Hoogersmilde, Grolloo, Westerbork.

Azuurblauw water op het Gasselterveld

Ben je op pad bij het Gasselterveld, dan hoef je niet mis te grijpen: de eigenaar van de beachbar runt sinds kort het fijne Koerscafé. Net als bij de beachbar werken ze ook hier veel met lokale, biologische en pure producten. Het Gasselterveld is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen, zwemmen of mountainbiken – mountainbikes zijn te huur bij het Koerscafé! Hier kun je ook een mtb clinic boeken, fijn als je voor het eerst op de mountainbike stapt of als je wilt werken aan je techniek. Meer informatie over het Gasselterveld en de mountainbikeroute vind je hier: https://www.staatsbosbeheer.nl/uit-in-de-natuur/recreatieterrein-gasselterveld

Stukje fietsen, appeltaart eten bij het Koerscafé… het leven is goed in Drenthe

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.