Gravelroute Wijchen – weg van de gebaande paden

0

Heb je zin om de speciale gravelroute Wijchen uit FietsActief 2-3 te rijden? Hieronder lees je hoe je aan de gpx komt en vind je de pdf van het artikel. Geniet ervan!

Route Wijchen

Route Wijchen

Een boel onverharde paadjes in drie provincieën tref je op DEZE ROUTE van 60 kilometer vanuit Wijchen. Op deze pagina van KOMOOT vind je de link naar het gps-bestand. Hieronder meer over hoe Komoot werkt. Enthousiast? Doe ook onze Gravelroute Katwijk.

Route Wijchen

Hoe werkt Komoot?

KOMOOT is een navigatietool voor het vinden, uitstippelen en volgen van routes. Niet aleen fietsroutes en mountainbikeroutes, maar ook wandel- of hardlooproutes. Je kunt Komoot gebruiken via je webbrowser of via de app voor je telefoon die je kunt downloaden via GOOGLE PLAY of de APP STORE. Zo kun je bijvoorbeeld routes uitstippelen of goed bekijken via je je laptop, en deze onderweg volgen via de app op je telefoon.

Route Wijchen

Is Komoot gratis?

Je kunt Komoot gratis gebruiken en uitproberen. Zo kun je bekijken of je later eventueel één van de aangeboden pakketten wilt kopen. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden en dan kun je aan de slag. Wil je routes naar een gps-apparaat exporteren? Dan moet je een Komoot-regio ontgrendelen. Mooi: Komoot biedt de eerste regio gratis aan. Deze zoek je op via de regio-kaart. Je kunt de route uiteraard ook rijden via de Komoot-app op je telefoon. Veel fietsplezier! Vragen? Mail naar: redactie@fietsactief.nl We horen trouwens ook graag wat je van de route vond.

Lees ook: Gravelen kort uitgelegd plus 8 tips die je op weg helpen

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.