Gravelroute Katwijk

Heb je zin gekregen om de speciale route Katwijk uit FietsActief 8/9 te rijden? Hieronder lees je hoe je aan de gpx komt en vind je de pdf van het artikel. Geniet ervan!

Route Katwijk

Bossen, weidse uitzichten en een boel onverharde paadjes tref je op DEZE ROUTE van dik 60 kilometer rond Katwijk. De route heeft een eenvoudig KAARTJE en vanwege de vele onverharde paadjes geen route­beschrijving. Op deze pagina van KOMOOT vind je de link naar het gps-bestand. Hieronder meer over hoe Komoot werkt. Je kunt de gehele route rijden, of alleen de zuidlus of de noordlus. Het startpunt is voor beide lussen hetzelfde: de boulevard van Katwijk.

Lees ook: Gravelen kort uitgelegd plus 8 tips die je op weg helpen

Hoe werkt Komoot?

KOMOOT is een navigatietool voor het vinden, uitstippelen en volgen van routes. Niet aleen fietsroutes en mountainbikeroutes, maar ook wandel- of hardlooproutes. Je kunt Komoot gebruiken via je webbrowser of via de app voor je telefoon die je kunt downloaden via GOOGLE PLAY of de APP STORE. Zo kun je bijvoorbeeld routes uitstippelen of goed bekijken via je je laptop, en deze onderweg volgen via de app op je telefoon.

Is Komoot gratis?

Je kunt Komoot gratis gebruiken en uitproberen. Zo kun je bekijken of je later eventueel één van de aangeboden pakketten wilt kopen. Het enige dat je hoeft te doen, is je aanmelden en dan kun je aan de slag. Wil je routes naar een gps-apparaat exporteren? Dan moet je een Komoot-regio ontgrendelen. Mooi: Komoot biedt de eerste regio gratis aan. In dit geval zou je voor deze route de regio Zuid-Holland willen ontgrendelen. Deze zoek je op via de regio-kaart. Je kunt de route uiteraard ook rijden via de Komoot-app op je telefoon. Veel fietsplezier! Vragen? Mail naar: redactie@fietsactief.nl We horen trouwens ook graag wat je van de route vond.

Beeld: Ronald van der Boon