Fijn logeeradres voor fietsers in Salland: Natuurcabin – plus routetip

0

Wat een fijn vakantiehuis, de Natuurcabin in Salland. Een bijzonder ontwerp, met een eigen bos en prachtig uitzicht over het coulisselandschap. Fietsvriendelijk ook nog. Een leuke uitvalsbasis voor de nieuwe fietsroute Langs Schipbeek en Ommelanden!

Vanaf het verhoogde terras kijk je mooi uit over het coulisselandschap

Sallandse Heuvelrug en Hanzesteden

Je eigen vakantiehuis met privé-bos van 4000 m2? Hier ben je de koning te rijk. Het privé-bos was ooit onderdeel van een 19e eeuws jachtgebied. Een toegangspad van 100 meter leidt naar het vrijstaande huisje, dat uitkijkt over weilanden en maisvelden. De cabin ligt op een steenworp afstand van één van de grootste heidegebieden van Europa – de Sallandse Heuvelrug – waar je mooi kunt fietsen. In de buurt kun je tochtjes maken langs landgoederen, de IJssel en historische stadjes als Deventer, Zutphen, Gorssel en Lochem met overal leuke restaurantjes en cafés. Fijn om te weten: de cabin is heel fietsvriendelijk, met een afsluitbare fietsenschuur en e-bike oplaadpunt! 

Het bijzondere ontwerp maakt de cabin ook van binnen heel sfeervol

Uniek vakantiehuis in Salland

De Natuurcabin bestaat al langer – misschien ken je het onder de naam cabin01 van Getaway DeLuxe. Dit was het allereerste vakantiehuis van ontwerpduo Arno en Paulien. Ze ontwerpen en bouwen hun eigen vakantiehuizen die ze vervolgens verkopen om weer nieuwe projecten te kunnen ontwikkelen. Dit allereerste vakantiehuis heeft nu een nieuwe eigenaar: de enthousiaste Arthur, een vriend van de ontwerpers. Hij verbleef hier zelf al geregeld tijdens zijn eigen vakanties en verhuurt het huis nu in eigen beheer. 

De vlonder en tuin zijn heerlijke plekjes om na te genieten van een mooie fietsdag

Nieuwe fietsroute langs de Schipbeek

Dit fijne logeeradres is goed te combineren met de nieuwe fietsroute Langs Schipbeek en Ommelanden. Lekker afwisselend met veel natuur én cultuur onderweg. De Schipbeek is prachtig, net als Landgoed De Oxerhof en Huize Dorth met het Dortherbos. Historische plekjes waar je zeker even af moet stappen!

Vanuit de cabin kijk je prachtig uit over het Sallandse landschap

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.