FietsActief 1 2024 mét gratis Streekgids

0

FietsActief editie 1 2024 zit barstensvol fietsinspiratie en heeft als gratis bijlage een intrigerende Streekgids Texel… Ga je mee op ontdekkingstocht? 

FietsActief nummer 1 mét gratis Streekgids

Ontdek de Nieuwkoopse Plassen bijvoorbeeld, waar het ultiem onthaasten is aan het water. Of haak aan bij hoofdredacteur Katalijn voor een grensoverschrijdende toptocht rond Chaam. Ze weet weer de beste afstapplekken te vinden!

Over de grens

Over de grens is het genieten van de bloesem in Hageland, een verstild en fietsfilevrij alternatief voor de populaire Haspengouw. En ken je de Romantische Strasse? Een vertederend mooie, fonkelende voorjaarsroute langs kastelen en vakwerkhuizen in Duitsland. En onze charmante pelgrimsroute in Bourgondië voert door een landschap als een lappendeken, van kerk naar kurk.

Zithouding & felle koplampen

Verder alles over je zithouding op de fiets: verrassend hoeveel fietsleed daarmee op te lossen is! En – prangende kwestie – waarom zijn sommige fietskoplampen zo oogverblindend fel? Tot slot testen onze technisch redacteuren twee interessante nieuwe fietsen, laten we zien hoe je je pedalen (de)monteert en proberen we een veelzijdige nekwamer.

Streekgids: Texel

Fietsen op Texel is altijd een feestje, met name in de lente. Geniet van vrolijk dartelende lammetjes en aanschouw ‘de jurk’ die de Texelse gemoederen al jaren bezig houdt. Een route met een verhaal! Je leest er alles over in de Streekgids die je bij nummer 1 ontvangt.

FietsActief 1 – 2024 is vanaf dinsdag 5 maart in de winkel verkrijgbaar en nu al te bestellen in onze WEBSHOP

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.