De mooiste fietsweekendjes van België

0

Een heel land ontdekken, maar de auto laten staan? Met het nieuwe fietsboek ‘De mooiste fietsweekendjes van België’ kun je door de trein en de fiets te combineren, alle hoogtepunten van Vlaanderen en Wallonië ontdekken. Met 60 fietsroutes, onderverdeeld in 20 weekenden, begin en eindig je altijd in de buurt van een treinstation.

Fietsgids mét kaartjes en praktische info

In de nieuwe complete fietsgids ‘De mooiste fietsweekendjes van België’ vind je per route en regio aanvullende informatie, kaarten, slaapplekken, honderden foto’s en gpx-bestanden. Per hoofdstuk ontdekt de reiziger een regio Vlaanderen of Wallonië. Compleet met slaapplekken, fietsverhuur, hoogtepunten per regio en vanzelfsprekend uitvoerige beschrijvingen voor iedere fietsroute.

Wel 60 routes in één gids

Als fietser kun je je lol op met wel 60 fietsroutes van tussen de 30 en 70 kilometer lang. Voor wie wat meer tijd wil nemen voor de bezienswaardigheden onderweg of wanneer een route te lang wordt bevonden, zijn routes in te korten door een afwijkend traject te volgen of een stuk per trein af te leggen. Met het scannen van QR-codes is ook aanvullende informatie te raadplegen. Zo navigeer je eenvoudig naar de startplek van een route, download je GPX-bestanden en ontdek je aanvullende slaapplekken. Speciale routekaartjes maken het mogelijk om ook onderweg de knooppunten en rijrichting te controleren.

Meer info

Geschreven door ervaren reis- en fietsgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, in
samenwerking met Toerisme Vlaanderen en Visit Wallonië. Voor € 24,95 verkrijgbaar in de boekhandel en op de website reisreport.nl.

Beeld: Marlou Jacobs & Godfried van Loo

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.