Lifehacks voor fietsen: fruitzakjes & fietstassen

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer een lezershack: fruitzakjes gebruiken als fietstas-organizers. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Fruitzakjes & fietstassen

Lezer Albert mailt ons: “Om de inhoud van je fietstas te organiseren kun je organizers kopen zoals onderstaande. Maar het kan ook veel goedkoper en mijns inziens ook veel handiger. Bij Albert Heijn en Jumbo kun je voor een habbekrats zakjes kopen om fruit in te verpakken. De duurzame vervanger van de plastic zakjes. Maar deze zakjes zijn ook ideaal om je fietstas te organiseren. Kost bijna niets, en je kunt ook duidelijk zien wat er in het zakje zit. Dit kan natuurlijk alleen als je goede waterdichte tassen hebt.”

Reguliere organizer voor je fietstas

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: bagagedrager & fietstashaak-beschadiging

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl en wie weer plaatsen we ze in deze rubriek.

fietshack

Ik ga op reis en neem mee…

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.