Lifehacks voor fietsen: geen spatbord & een stuk stucloper

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer een lezershack: een stuk stucloper of placemat gebruiken als spatbord. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Geen spatbord & een stuk stucloper

Wederom kregen we van lezer Bernard Mulder een leuke fietshack: ‘Hier nog een fietshack voor mensen die geen spatbord willen, maar ook geen vieze rug. Handig voor transport. Te koop bij doe het zelf winkel of Blokker: stucloper, een type vloerbescherming van kunststof en karton. Een kleine strook is al voldoende, maar een placemat van Blokker kan ook voldoen. Op maat maken en zigzaggend door bagagedrager vlechten. Samen met eventuele mountainbike spatschermen, ben je goed beschermd.’

En zo ziet dat er dan uit

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: föhn & fiets drogen

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl en we plaatsen ze in deze rubriek.

Een hele rol is wel een beetje veel..

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.