Trek eropuit met de nieuwe theetuinen fietsgids

0

Perfect voor de zomer: De theetuinen fietsgids. Vijftig prachtige fietsroutes door heel Nederland, langs meer dan 125 theetuinen – er is er altijd wel eentje bij je in de buurt. Ook een leuke reden om eens ergens anders te gaan fietsen!

Theetuin de Kronkelwaard, in de uiterwaarden van de IJssel bij Brummen

Huisgemaakte taart

Theetuinen zijn altijd leuk om langs te fietsen. Landelijk gelegen met een weids uitzicht, verscholen aan het water of juist op een verrassend rustige plek midden in de stad: iedere theetuin is uniek. Gemene deler: je wordt vrijwel overal verleid met een heerlijk stuk huisgemaakte taart!

Fietsen langs theetuinen

Met ‘De theetuinen fietsgids van Nederland’ worden meer dan 125 van deze sfeervolle afstapplekjes met elkaar verbonden in handige knooppunten fietsroutes, van 30 tot 70 kilometer lang. De theetuinen worden samen met bezienswaardigheden onderweg omschreven in tekst en foto’s. Een praktische kaart van de route maakt het af. Je kunt via een QR-code ook een gpx-bestand downloaden om de route met een navigatie-app of fietscomputer te volgen. Het boek ‘De theetuinen fietsgids van Nederland’ is verkrijgbaar in de boekhandel en in de webshop van de uitgeverij op reisreport.nl

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.