Lifehacks voor fietsen: je handrem & een elastiekje

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer: je handrem vastzetten met een elastiekje. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Handrem & elastiekje

Is je fiets flink of zelfs zwaar beladen en je wil deze onderweg even tegen een muur, boom of wat dan ook laten leunen, dan kan het gebeuren dat je fiets door z’n gewicht omvalt – vooral op een helling. Handig trucje dat we tegenkwamen: zet je voorrem vast met een elastiekje zoals op het beeld hieronder. Dan kan je fiets niet meer bewegen en blijft deze een stuk beter staan!

Lees ook: Lifehacks voor fietsen: elastiek & kabels

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl en we plaatsen ze in deze rubriek.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.