Top adresje voor glamping in Zuid-Wales: Penhein

0

Een heerlijk zomers adresje in Wales met glampingtenten: Penhein, een familieboerderij in een oud bos in Zuid-Wales, op twee uur rijden van Londen. De Perzische tenten – alachighs – zijn lekker luxe ingericht met echte bedden, een keuken en eigen toilet. En vlakbij kun je heerlijk fietsen! 

Lekker slapen in een echt bed: het voordeel van glamping

Outdoor natuurglamping in Wales

Yogalessen, massages, cupping, reiki kun je allemaal mee boeken bij Penhein. Ook leuk: gin leren maken van wildplukbloemen, botanische parfum maken, forest bathing en bushcrafting. Ga wandelen langs eeuwenoude bomen in natuurgebied Coombe Wood en las een picknick in bij de Castroggi beek, onderaan de vallei. Een mooie uitvalsbasis ook voor de Wye Valley met de sfeervolle ruïne van Tintern Abbey.

Luxe en toch dat echte outdoor gevoel, een perfecte combinatie

Fietsen in het Forest of Dean

In het Forest of Dean, net aan de andere kant van de Wye Valley, kun je prachtig fietsen. Er zijn fietsen te huur – gewone fietsen, mountainbikes, maar ook elektrische fietsen – en je vindt er verschillende routes. Neem meteen een kijkje in de leuke en goed gesorteerde fietsenwinkel vol accessoires! Alle informatie vind je hier: www.deanforestcycles.co.uk

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.