Beleef het voorjaar bij Stadsboerderij de Sibbe

0

Een heerlijk plekje, Stadsboerderij de Sibbe. Een landelijk adresje en toch zit je hier echt in Sneek. Fiets langs de Friese Meren, pik een terrasje in deze prachtige Elfstedenstad… perfect om de lente in te luiden!

Proosten op het voorjaar bij Stadsboerderij de Sibbe

Natuurcamping met streekwinkel en theetuin

Een voormalige melkveehouderij die uiteindelijk binnen de stadsgrens van Sneek kwam te liggen werd dé gedroomde educatieve boerderij van Herma & Johannes. Zij richtten hier Stadsboerderij de Sibbe op. Kom kijken en geniet meteen van een lokaal ijsje op het terras bij de streekwinkel, of strijk neer in de theetuin! Je kunt hier ook blijven slapen op de sfeervolle natuurcamping.

Prachtige Friese paarden zijn je buren op de natuurcamping

Inspirerend duurzaam adresje

Mooi: Herma & Johannes willen hier niet alleen kleinschalig voedsel verbouwen, maar een complete beleving creëren rond gezond en duurzaam eten – op een leuke en inspirerende manier. Deze plek is nog volop in beweging. Er wordt druk gewerkt aan de aanleg van een voedselbos en in de voormalige ligboxenstal houden ze paarden. Ook zijn er plannen voor een kleine windmolen. Bij Stadsboerderij De Sibbe Sneek werken meerdere vrijwilligers en een aantal mensen met een lichte verstandelijke beperking. Ook een sociaal adresje dus!

Iedere avond genieten van de zonsondergang aan de rand van Sneek

Rijd meteen onze eigen fietsroute Sneek

Op zoek naar een leuke route om te combineren met die fijne plekje? Rijd onze eigen route door Sneek: de Friese Zesstedentocht! Gratis te downloaden voor abonnees maar je vindt ‘m ook terug in de streekgids Sneek die vorig jaar gratis bijgevoegd was bij nummer 6. Hij is nog te koop in de webshop!

Geen voorjaar zonder lammetjes!

Beeld: Stadsboerderij de Sibbe

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.