FietsActief nummer 6 Mét gratis Streekgids

0

Waar we je deze keer mee naar toe nemen? Houd je vast: het vernieuwde Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, de brede zandstranden van Schouwen-Duivenland, natuurparel de Gorsselse Heide bij Zutphen en het gemoedelijke Sneekermeer.

De grens gaan we uiteraard ook over. Geniet van onze reportages over de Eurovelo 5 dwars door België, een onvergetelijk retourtje Avignon en de kronkelende routes door het heuvellandschap van Opper-Oostenrijk. 

Verder zit nummer 6 vol fietsinspiratie, praktische informatie en tests. Zo vertelt technisch redacteur Menno Grootjans alles over schijfremmen en hoe je ze verzorgt én hij zet drie uiteenlopende maar vooruitstrevende e-bikes op een rijtje. Tot slot een Heikel Punt over fietsendiefstal. De cijfers liegen er niet om. Of wel? Het is hoe dan ook ‘nog steeds de grootste vermogenscriminaliteit die er is’, aldus stichting SAFE.

Streekgids: IJlst/Sneekermeer

De Friese streek rond IJlst en Sneek heeft veel te bieden. Fijne adresjes in de stad, het Sneekermeer om de hoek en bijzondere plekjes om te eten en te slapen. Je leest er alles over in de Streekgids die je bij nummer 6 ontvangt.

FietsActief nummer 6 – 2022 is vanaf vrijdag 29 juli in de winkel verkrijgbaar en is te bestellen in onze WEBSHOP

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.