Fiets & Service: nu 20% korting op een onderhoudsbeurt!

0

Advertorial

Korting op een onderhoudsbeurt!

Fiets veilig het voorjaar tegemoet! Kom langs op één van de Fiets & Service locaties en ontvang nu 20% korting op een onderhoudsbeurt. Het rem- en versnellingssysteem wordt afgesteld, de verlichting wordt gecontroleerd en de ketting en kabels goed gesmeerd. Zo is je fiets helemaal klaar voor de lente!

De actie is geldig van 15 t/m 28 mei. Breng je je fiets op werkdagen vóór 10.00 uur? Dan staat je fiets om 16.00 uur weer klaar. Fiets & Service is dé plek op het station waar je terecht kunt voor reparatie van je fiets. Vind je dichtstbijzijnde locatie op ns.nl/fietsenservice. Eventuele aanvullende reparaties, onderdelen en/of onderhoud zijn uitgesloten van deze kortingsactie.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.