Duurzaam op vakantie met Canopy and Stars (+routetips!)

0

Op zoek naar een echt bijzonder en duurzaam vakantie adresje als uitvalsbasis voor je fietsvakantie ? Bij Canopy & Stars vind je prachtige glamping locaties in Groot-Brittannië, maar ook op andere locaties in Europa. Mooi: dit is de best scorende B Corp reisorganisatie ter wereld!

Twit for Twoo, een leuk nieuw duurzaam fietsadresje in Groot-Brittannië

Wat is B Corp?

B-Corp is een certificaat dat is opgezet om het economisch systeem van binnenuit te veranderen. Bedrijven worden compleet doorgelicht door B Lab, een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Ze worden geëvalueerd op basis van 5 categorieën: ethisch en transparant bestuur, positieve impact op werknemers, toegevoegde waarde voor de klant, milieu-impact en economische en sociale bijdrage aan de gemeenschap. Bedrijven moeten minimaal 80 punten halen op de verschillende onderdelen om het certificaat te krijgen. Canopy & Stars heeft een B Impact Score van 122,3. Je kunt hier dus met een gerust hart je vakantie boeken!

Het kleurrijke Denend Farmhouse is de perfecte uitvalsbasis voor fietstochten in Schotland – én mountainbiken over The Glenlivet Estate

Leuke nieuwe fietsadresjes in Groot-Brittannië

Twit for Twoo is bijvoorbeeld een leuk nieuw adresje voor fietsers. Je zit hier vlakbij de Tarka Trail, een mooi zacht glooiend fietspad over voormalig spoor. Het pad strekt zich uit net ten noorden van Dartmoor, dus je kunt hiervandaan gemakkelijk een dagje naar dit prachtige Nationale Park fietsen. Ga je de andere kant op, dan kom je bij Barnstaple uit bij een prachtige ruige kustlijn. Ook Woods Edge ligt dichtbij de Tarka Trail. Liever naar Schotland? Op naar het kleurrijke Denend Farmhouse. Er zijn leuke fietspaden in de buurt, zoals de Moray Monster Trails en Tarland Trails. Zin om ook eens een stukje te mountainbiken? The Glenlivet Estate (bekend van de whisky!) heeft fantastische routes.

Woods Edge, dichtbij de Tarka Trail fietsroute tussen Barnstaple en Dartmoor

Beeld: Canopy & Stars

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.