Nieuwe Fietskaart Noord- en Midden-Limburg

0

Vers van de pers: de nieuwe, handzame fietskaart van Noord- en Midden-Limburg, inclusief het aangrenzende Duitse, Belgische en Brabantse fietsknooppuntennetwerk. De kaart biedt een scala aan mogelijkheden om je eigen route te plannen in het grensgebied.

De mooiste fietspaden van Noord- en Midden-Limburg

De nieuwe fietskaart neemt je mee langs de mooiste paadjes. Of je nu op zoek bent naar een rustige fietstocht over het platteland, een uitdagende mountainbikeroute of een schilderachtige route langs de Maas, deze kaart biedt voor elk wat wils. Met het handige knooppuntensysteem kun je gemakkelijk je eigen route samenstellen en genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Fietskaart online kopen

Naast het Noord- en Midden-Limburgse traject van de Internationale Maasfietsroute staan ook ondernemers aangesloten bij Fietsers Welkom en de VVV’s in de regio op de kaart. Je vindt de kaart bij lokale VVV’s en ondernemers in de regio, maar je kunt ‘m ook heel handig online bestellen via www.webshophartvanlimburg.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.