Nieuw inspiratieboek: Ultiem Buitengeluk

0

Vandaag verschenen: het nieuwe boek Ultiem Buitengeluk, 50 unieke adressen in Nederland en België om te kamperen en logeren in de natuur. Het tiende boek van Marleen Brekelmans, het creatieve brein achter de inspiratiesite Bijzonder Plekje!

De leukste campings en glampings

Marleen Brekelmans stelde met Lotte Jongepier Ultiem Buitengeluk samen als praktische gids voor iedereen die van buiten leven houdt. Een inspirerend boek, met grote foto’s van de mooiste adressen in Nederland en België. Overnachten in een tiny house, tipi, boomhut of stijlvolle yurt: het kan allemaal. Of wat dacht je van rondtoeren met een Volkswagen kampeerbus? Je krijgt meteen zin om eropuit te trekken!

Volop inspiratie om eropuit te trekken

Met uitgebreide informatie en omschrijvingen van campings word je meegenomen op reis door Nederland en België. De campings hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken zoals badderen in een hout gestookte Dutch tub aan het water, of slapen in een oude Engelse stadsbus. Glamping, camping, tiny houses, boomhutten, pipowagens, bijzondere busjes – de mogelijkheden zijn eindeloos. Met deze gids heb je ze allemaal bij elkaar en hoef je geen uren meer te zoeken op internet. Bij de adresjes staan telkens tips voor de omgeving, zoals fijne fietsroutes. Alles wat je nodig hebt voor een flinke dosis buitengeluk!

Reserveer nu: Ultiem Buitengeluk

Beeld: Bijzonder Plekje 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.