Lekker zomers: weekendje fietsen én varen in Nederland

0

Ook zonder eigen boot kun je deze zomer heel gemakkelijk genieten van alle voordelen van een vakantie op het water. Op het platform van Click&Boat, een Airbnb voor boten, huur je in een handomdraai een boot van particulieren of professionele verhuurders. Ook zonder vaarbewijs. Een sloepje is altijd leuk, maar wat dacht je van een weekendje op een woonboot?

Op een woonboot kun je zelf ervaren hoe het is om te leven op het water. In Nationaal Park de Biesbosch vind je dit modern ingerichte pareltje voorzien van airco. Met een achter- en bovendekterras, waardoor er altijd wel een plekje in de zon te vinden is. Met deze woonboot hoef je niet op één plek te verblijven, je kunt er ook op uit gaan om de groene oevers van het 90 km2 natuur- en recreatiegebied te verkennen. Zo fiets je iedere dag weer een ander rondje.

Met een sloep door Delft

Delft heeft een eeuwenoude grachtengordel die de moeite waard is om varend te ontdekken. Bijvoorbeeld met deze prachtige sloep voor maximaal zes personen. In de stad van Delfts blauw vaar je langs prachtige monumentale panden en onder de idyllische bruggen door. Toch liever de grens over deze zomer? Via het platform Click&Boat kun je boten binnen heel Europa huren: van sloepjes en woonboten tot jachten en catamarans. Sommige boten zijn ook te huren inclusief een schipper, helemaal luxe!

Beeld: Click&Boat NL

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.