Nieuw: Heavens Hotel Hoorn – slapen in een kerk

0

Net open: Heavens Hotel en restaurant The Saint in Hoorn. Logeren en dineren in het bruisende hart van deze historische stad, ín de Grote Kerk. Een prachtig startpunt voor een fietstocht langs oude stadjes, de Zuiderzee en Westfriese Zeedijk! 

In het unieke hotel overnacht je in een van de luxueuze en stijlvolle kamers. Geniet van de Franse keuken met West-Friese invloeden in restaurant The Saint. Maak een wandelingetje langs de vele bezienswaardigheden van Hoorn op loopafstand. De geschiedenis van deze machtige VOC-stad kom je op elke straathoek nog tegen. De pakhuizen, havens en voorname huizen, werkelijk álles ademt de welvaart van de zeventiende en achttiende eeuw uit, toen Hoorn nog handelsbetrekkingen met Azië onderhield. Hoorn is ook hip: van luxe terrassen, mooie modewinkels tot culturele ontmoetingsplekken: je vindt het allemaal in dit leuke havenstadje aan het Markermeer. 

 Gratis fietsroute Hoorn, Medemblik & Enkhuizen

Trek je eropuit met de fiets, dan kom je al snel de Westfriese Zeedijk tegen en nog veel meer leuke stadjes: Enkhuizen en Medemblik bijvoorbeeld. Ontdek het mooie achterland met onze eigen fietsroute, die je HIER kunt vinden. Gratis voor abonnees! Pak ook eens de pont van Enkhuizen naar Marken, die doet er lekker lang over, een echt boottochtje op zich. Fiets het voormalige eiland helemaal rond en rijd dan langs de kust van de vroegere Zuiderzee weer terug naar Enkhuizen.

Beeld: Dutchen

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.