Nieuw inspiratieboek: Bucketlist Nachtje weg in Nederland

0

Marleen Brekelmans, vrijetijdsexpert en eigenaar van bijzonderplekje.nl, weet als geen ander waar je moet zijn voor een unieke ervaring. In haar nieuwste gids Bucketlist Nachtje weg in Nederland geeft ze alle tips die je nodig hebt voor een nachtje weg: waar te slapen, waar te eten en wat te doen.

Wat denk je van slapen in een kerk, logeren op een boerderij of overnachten onder de sterren? In deze nieuwe gids geeft Marleen alle tips die je nodig hebt voor een compleet nachtje weg: waar te slapen, waar te eten en wat te doen. Ontdek de leukste restaurants, wandelingen, boottochten, activiteiten en pluktuinen in de buurt. Zo haal je alles uit je nachtje weg. De tips zijn thematisch ingedeeld, dus of je nou zin hebt in even zalig zen, back to nature of juist inspiratie wilt opdoen in een stad: in één oogopslag weet je waar je moet zijn, en ben je er 24 uur even helemaal uit.

Fietsen vanuit een boetiekhotel in Alphen aan den Rijn

We doen hier vast één tip voor je uit de doeken: Stadsherberg Boutique Hotel Alphen aan den Rijn. “De Stadsherberg is hip en heeft een heel eigen karakter”, schrijft Marleen. “Laat je inspireren door het interieur én door de omgeving. Of je nu op de fiets stapt om het Groene Hart te verkennen, een bezoek brengt aan kaasstad Gouda of naar zee rijdt; de Stadsherberg in Alphen is een fijn thuis voor een afwisselende stedentrip. Ontdek dit plekje voordat iedereen het kent! Ga bijvoorbeeld poldershoppen: er is een leuke route uitgezet langs verschillende boerderijen waar je streekproducten kunt kopen. Vraag de Stadsherberg een picknickmand te vullen, om mee te nemen aan boord van een fluisterbootje bij de Nieuwkoopse Plassen. En huur een e-bike bij de Stadsherberg en ga naar de Molenviergang in Aarlanderveen.”

Vind de leukste adresjes op Bijzonder Plekje

Marleen Brekelmans deelt met haar website Bijzonder Plekje sinds 2010 de leukste tips voor een dagje uit, weekendje weg en vakantie. Eerder schreef ze de bestsellers Bucketlist romantisch weekendje weg en Bucketlist Eropuit in Nederland. Ze verkocht in totaal meer dan 25.000 exemplaren van haar gidsen. Volg Marleen online via haar website of Instagram!

Beeld: Bijzonder Plekje

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.