Op de pedalen met drie nieuwe fietsroutes in ’s-Hertogenbosch

0

In ’s-Hertogenbosch zijn drie fietsroutes gelanceerd bij het nieuwe Service Course van wielerploeg Team Jumbo-Visma. Bij de startplek staat een routebord met drie routes en een watertappunt om de bidon te vullen. Binnenkort wordt ook een fietsreparatiestation voor snelle reparaties geplaatst, inclusief automaat voor vergeten binnenbanden en krachtvoeding. Zo kun je meteen op pad!

De nieuwe fietsroutes zijn een unieke samenwerking tussen wielerploeg Team Jumbo-Visma, gemeente ’s-Hertogenbosch en VisitBrabant Routebureau. Het is bedoeld als voorproefje op La Vuelta Holanda: twee etappes van de Ronde van Spanje worden in augustus 2022 in Brabant verreden, waaronder in ‘s-Hertogenbosch.

Twee standaardroutes én een verrassingsroute

Bij het Service Course van Team Jumbo-Visma in ’s-Hertogenbosch starten drie routes. Fietsroute TJV 100 heeft een afstand van 100 kilometer en vormt een mooie uitdaging voor de sportieve fietser of e-biker. De TJV 50 heeft een afstand van 50 kilometer, inclusief een stuk parcours van La Vuelta Holanda 2022 tussen Vlijmen en Heusden. Daarnaast is er een unieke ‘Surprise Me!’ fietsroute. Elke drie maanden wisselt deze fietsroute. De routes zijn gratis te downloaden (als GPX-bestand) via de QR-code op het routepaneel bij het Service Center en via www.teamjumbovisma.nl/routes/. Fietsers kunnen navigeren met hun telefoon of fietscomputer.

Beeld: VisitBrabant & Team Jumbo-Visma 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.