Fiets deze lente eens langs Museum Voorlinden

0

Leuk om eens langs te fietsen deze lente: Museum Voorlinden, een museum voor moderne en hedendaagse kunst op het Landgoed Voorlinden bij Wassenaar. Je ziet er nu een grote overzichtstentoonstelling van Beat Zoderer, met kleurrijke en vaak humoristische werken. Lekker inspirerend voor het voorjaar!  

In februari opende een grote overzichtstentoonstelling van Beat Zoderer (1955) bij museum Voorlinden. De Zwitserse kunstenaar is bekend om zijn kleurrijke en vaak humoristische objecten, installaties en sculpturen, gemaakt van materialen die hij bij doe-het-zelfzaken en kantoorboekhandels vindt. Daarmee geeft hij een hedendaags antwoord op eerdere kunststromingen, waaronder het constructivisme. De solotentoonstelling van Zoderer is te zien tot en met 15 mei 2022.

Gratis fietsroute door de duinen

Combineer je museumbezoek met een mooie fietsroute, zoals de Duinenroute Noord vanuit Den Haag! De duinenroute Noord start in de Keizerstraat op Scheveningen en gaat vanaf hier over de boulevard richting Wassenaar en via het Haagse bos naar het centrum van de stad. Eerst lekker wandelen door Scheveningen, daarna sportief fietsen door de duinen. Je komt vanzelf langs Museum Voorlinden. Nog niet uit gefietst? Plak er dan de Duinenroute Zuid aan vast, die brengt je vanuit het centrum weer terug bij je startpunt.

 

Beeld: Antoine van Kaam

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.