Nieuw: op pad met een elektrische camper (+fietsendrager!)

0

Hartstikke leuk altijd, die campertjes. Het geeft al vakantiegevoel als je ze tegenkomt onderweg. Alleen is de CO2uitstoot die je veroorzaakt met zo’n camper eigenlijk niet mee van deze tijd. Dat vonden ze ook bij LEAVV, vandaar de elektrische camper. Pas op, reiskriebels gegarandeerd!

Vanuit Zwaanshoek (Haarlemmermeer) ga je op pad. De ecampers zijn omgebouwde Peugeot e-Expert L3 modellen met een keukentje, slaapplek voor 4 personen en een trekhaak. De kleine compacte campers zijn gemakkelijk te besturen, ook als je niet gewend bent aan camperbusjes. Extra duurzaam is het zonnepaneel. Je kunt met de camper Nederland verkennen, maar je kunt er ook mee naar het buitenland. De actieradius is zo’n 250 kilometer. Op veel plekken zijn snellaadpunten te vinden, dan kun je na een half uurtje weer op pad. Een prima moment om meteen even zelf pauze te nemen – even een koffie of een broodje en je kunt er weer tegenaan. Wat het helemaal leuk maakt: je kunt er ook een fietsendrager bij huren! Zo kun je overal een mooi rondje rijden, waar je maar wilt.

De Nederlandse kust met ecamper

 

Op de website vind je leuke kant-en-klare reizen, zoals de Kustroute Nederland van Haarlem naar Zoutelande. Onderweg kun je overal een of meerdere nachten inlassen om met de fiets eropuit te trekken. Ook voor even een tochtje heen en weer naar een leuk restaurantje is het ideaal om fietsen mee te nemen.

Tips voor vakantie met een elektrische auto

Ga je voor het eerst met een elektrische auto op vakantie, dan is het fijn om even in de ‘roadtips’ te duiken, zoals tips voor elektrisch rijden met een camper. Je vindt op de site ook inspiratie voor complete vakanties over de grens, zoals deze voorbeeldroute door Duitsland en Oostenrijk.

Beeld: LEAVV

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.