Fietsen en lunchen in de bossen bij Drakensteyn

0

Buiten in de kuil is een prachtige plek aan de rand van de Kuil van Drakensteyn, niet ver van het gelijknamige kasteel. Een sfeervol adresje voor koffie of iets lekkers tijdens je fietstocht! Hier gaan ook veel routes van start, bij de nabijgelegen TOP. 

Bij het lekker relaxte huiskamerrestaurant Buiten in de kuil geniet je van de natuur in de bossen van Lage Vuursche – en natuurlijk van de huisgemaakte taarten, stevige boterhammen en biologische frieten. Handig: in de fietsenstalling hangen slotjes waar je vrij gebruik van kunt maken.

Gratis fietsroutes Utrechtse Heuvelrug

Bij de TOP De Kuil van Drakensteyn gaan verschillende wandel- en fietsroutes van start. De Fietsroute De Vuursche (20 km) leidt je door het gevarieerde natuurgebied van Lage Vuursche. Deze fietsroute brengt je in de prachtige bossen, door het centrum van Baarn en langs diverse kastelen. Je kunt hiervandaan ook mooi mountainbiken. Trek ook zeker eens je wandelschoenen aan hier. Vanaf de Kuil ben je zo bij het Pluismeer met zijn vogelkijkhut. Hier geniet je van een serene rust, je waant je in het buitenland. Het Nonnenland biedt weer een totaal ander uitzicht: in dit oude turfwinningsgebied kun je een laarzenpad volgen. Deze mooie natuurgebieden kom je ook tegen met onze eigen fietsroute Hollandse Rading!   

Beeld: Buiten in de kuil

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.