Nieuwe app van Fietsersbond Routeplanner nu te downloaden

0

Na een succesvolle crowdfunding en veel testen is de nieuwe app van de Fietsersbond Routeplanner verschenen. De meest veelzijdige fietsrouteplanner van Nederland, mede mogelijk gemaakt door het werk van honderden vrijwilligers.

De app van de Fietsersbond Routeplanner is helemaal opnieuw ontwikkeld en biedt heel veel mogelijkheden om fietsroutes te personaliseren. Rustig en groen, of levendig en stads, recreatief of juist de allersnelste route, via bankjes of zonder veerponten: de Fietsersbond Routeplanner helpt je bij het plannen van de allerbeste fietsroute volgens jouw wensen. De app biedt kant-en-klare routes, gesproken navigatie, een overzichtelijke kaart en kent natuurlijk ook alle fietsknooppunten.

Gratis online fietsrouteplanner als app

De Fietsersbond Routeplanner wordt al vijftien jaar gemaakt door een enthousiast team van honderden vrijwilligers. Deze enthousiaste fietsers brengen de bijzonderheden en actuele wijzigingen van alle wegen en fietspaden van Nederland in kaart, waardoor de Fietsersbond meer van het Nederlandse fietsnetwerk weet dan wie ook. Met die kennis kunnen fietsers nu ook op de mobiele telefoon makkelijk goede fietsroutes plannen. De Fietsersbond Routeplanner app is vanaf nu gratis te downloaden in de Apple App Store en via Google Play.

 

Beeld: Fietsersbond

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.