Lifehacks voor fietsen: blikje & waardevol spul

0

Een lifehack is zo’n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat hándig! Simple oplossingen of ingrepen die je leven makkelijker kunnen maken. Natuurlijk zijn er ook lifehacks voor fietsen: fietshacks. Deze keer: in een blikje onderweg je waardevolle spullen bewaren. Heb jij nog een fietshack? Laat het ons weten!

Lifehacks voor fietsen

Blikje & waardevol spul

We scherven eerder al over je HANDVATTEN ALS VERSTOPPLEK. Want waar laat je je waardevolle spullen onderweg? Wat extra contact geld, reservesleutels – dat soort zaken. Een van de mogelijkheden is een gewone, onopvallende verpakking ombouwen tot bewaarplek. Zo kun je (voorzichtig) de bovenrand van een blikje snijden, de inhoud eruit kieperen, een op maat gesneden stuk piepschuim of kruk erin lijmen en voilá: je kluis is klaar. Geen zin om zelf te maken? Zoiets is ook hier KANT EN KLAAR TE KOOP, hoewel aan de kostbare kant.

Overigens kun je in plaats van een blikje ook een andere oude verpakking gebruiken, denk aan een fles zonnebrand met dop, zoals hieronder. Haal de dop los, snijd een deel van de fles los, berg op wat je wil en doe de dop er weer op.

Jouw fietshack in deze rubriek? Mail ons!
Jij hebt vast ook nog wel een leuke, gekke en/of simpele fietshack. We horen het graag!
Mail al je handigheidjes naar redactie@fietsactief.nl

lifehacks voor fietsen

Meer dan een verfrissende brandstof onderweg; ook een verrassende verstopplek

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.