Koffiestop op Kasteel Heeswijk: Bij de Barones

0

Aan het fietsen bij Den Bosch? Las een koffiestop in op Kasteel Heeswijk. Hier vind je het leuke nieuwe adresje Bij de Barones. Het kasteel is ook een Natuurpoort, dus je kunt hier ook je route van start gaan!

Kasteel Heeswijk bestaat bijna duizend jaar. De rijke geschiedenis van dit machtige monument kan beleefd worden in en rondom het kasteel. Het kasteel ligt prachtig in het beekdal van de Aa bij Den Bosch. Bij de Barones is de nieuwe horecagelegenheid in het koetshuis van het kasteel. Een leuk plekje om even af te stappen tijdens een fietstocht. Geniet van koffie met luxe gebak, lunch met kasteel-gemaakte ingrediënten of een drankje van de bier- en wijnkaart.

Ideaal startpunt voor een fietsroute: Natuurpoort Kasteel Heeswijk

Dit is ook een topstek om je route van start te gaan. Als Natuurpoort Kasteel Heeswijk vind je bij het kasteel een gratis parkeerterrein en het is het startpunt voor verschillende fietsroutes die zijn uitgezet over het landgoed. Het ijsvogeltje is een vaste gast aan de kasteelgracht van Natuurpoort Kasteel Heeswijk. Voer de kasteelkarpers en de zwarte zwanen, de kasteelwinkel heeft voor hen speciaal voedsel. Maar eerst even een kop koffie met gebak bij Brasserie Het Koetshuis, waar je vanaf het terras een schitterend uitzicht op het kasteel hebt. Insidertip: de appeltaart is de lekkerste van Brabant!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.