De Fiets en Wandelbeurs online: hoe werkt dat?

0

Vanwege corona vindt de Fiets en Wandelbeurs dit jaar voor het eerst online plaats. Hoe dat eruit ziet en hoe dat werkt – in het kort  – legt Stefan Maas uit. Hij is medewerker pers, promotie & webcontent bij Hicle Events, de overkoepelende organisatie van onder meer de Fiets en Wandelbeurs. 

fiets en wandelbeurs

Een impressie van hoe de beurs er online uit zou kunnen komen te zien

Fiets en Wandelbeurs online

1. De Fiets en Wandelbeurs vindt dit jaar voor het eerst online plaats, op 23 en 24 april. Hoe gaat dat eruitzien Stefan?
Net als een echte beurs! Maar dan virtueel. Het is natuurlijk niet precies hetzelfde, maar door corona heeft de software om een online evenement in te richten een enorme groeispurt doorgemaakt. Dat betekent dat er veel mogelijk is. Zo kom je bij de digitale beurs binnen in een soort 3D beurscomplex of plattegrond met een hal, een receptie, een café en lezingzalen. Je ziet het écht voor je. Vervolgens kun je bijvoorbeeld klikken op  verschillende beurshallen en zie je digitale stands verschijnen. Daar kun je een brochure downloaden, een video bekijken en chatten of videobellen met de exposant.”

2. Naar welk onderdeel van de beurs zal de meeste vraag zijn, denk je?
Ook bij de online beurs zullen de lezingen erg populair zijn verwachten we. Het is heel makkelijk je daarvoor aan te melden en een lezing te volgen. Met één druk op de knop bij wijze van spreken. Maar ook de digitale workshops over tal van onderwerpen zullen in trek zijn. Tot de opgenomen lezingen heb je bovendien tot twee weken na de beurs nog toegang. Verder denken we dat stands van geliefde bestemmingen het ook goed zullen doen.

3. Je bent zelf een fervent fietser. Waar rij jij dit jaar?
Vanaf juli verwacht ik dat vakanties mogelijk zijn en ik hoop dan naar de Ardennen te gaan, maar ook Noorwegen staat hoog op mijn lijstje. In Frankrijk zijn veel nieuwe fietsroutes die ik wil ontdekken, da’s ook interessant. Binnen Nederland ga ik graag naar de Randmeren van Flevoland. Ik heb een opblaasbaar supboard gekocht dat in een fietskarretje past. Lekker peddelen – op het water!

fiets en wandelbeurs

Peddelen op de fiets én op het water!

Kaartjes voor de digitale beurs?
Die zijn in de voorverkoop 5 euro per stuk.
Ga hiervoor naar: FIETS EN WANDELBEURS ONLINE EXPERIENCE

fiets en wandelbeurs

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.