Eropuit in Brabant: Landgoed Huize Bergen

0

Wakker worden met de fluitende vogels van het landgoed, uitgebreid ontbijten in de monumentale villa: de perfecte start van een fietsdag. Met je verblijf bij Landgoed Huize Bergen sponsor je de Joannes Bosco Stichting, die kwetsbare Brabantse jongeren duurzaam helpt. Win-win!

Landgoed Huize Bergen is een plek met historie. Het zomerverblijf werd opleidingscentrum wat zich doorontwikkelde tot hotel. Maar bovenal is en blijft Landgoed Huize Bergen een ontmoetingshuis. Het hotel heeft ook speciale fietsarrangementen. Vught, gelegen in het prachtige buitengebied van Den Bosch in Brabant, biedt een geweldige omgeving voor korte en lange fietstochten. Kies voor een dag in het historische centrum van Den Bosch, fiets door naar natuurgebied de Moerputten of plan een fietstocht richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Rijd ook zeker eens naar het indrukwekkende Nationaal Monument Kamp Vught. Onze eigen fietsroute uit de streekgids Het Groene Woud leidt je vanzelf langs alle mooie plekjes in de omgeving. Gratis te downloaden voor abonnees! De streekgids (mét route en boordevol tips) is hier te krijgen.

Beeld: Landgoed Huize Bergen

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.