Winnen: Stojo, handige drinkbeker voor onderweg

0

Een herbruikbare, opvouwbare beker die je zo in je tas of jaszak stopt en die er bovendien mooi uitziet: da’s de Stojo koffiebeker. Lekvrij, prettig om uit te drinken en compact op te bergen. De beker is gemaakt van voedselveilig materiaal en door hem keer op keer opnieuw te gebruiken help je mee de plastic afvalberg te verminderen. We mogen er drie weggeven!

Stojo-beker

De Stojo beker is verkrijgbaar in verschillende formaten. De Mini heeft een inhoud van 236 milliliter is speciaal voor de kleinere- en espressodrinkers. De beker is 11 centimeter hoog en kan naar 5 centimeter ingeklapt worden. De grootste beker is de Titan. Deze heeft een inhoud van 709 milliliter, ideaal voor een middagje fietsen. Ingeklapt meet de Titan maar 6 centimeter.

Alle bekers zijn gemaakt van voedselveilig siliconen en BPA-vrij polypropyleen. Ze zijn zo ontworpen dat ze als een puzzel in elkaar passen waardoor  geen lijm nodig is. Alle Stojo-bekers hebben een hittebestendige sleeve, voor een goede grip bij zowel koude als warme dranken. De grootste formaten hebben een bijgeleverd siliconen rietje.

WINFORMULIER
Ook zo’n mooie koffiebeker winnen? Laat je gegevens hier achter in het WINFORMULIER

Stojo

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.