Win de feestelijke heruitgave van Dickens’ Kerstverhaal (cadeautip!)

1

Een perfect cadeau voor de feestdagen, deze kerstklassieker! Dickens’ Kerstverhaal was bij de eerste publicatie op kerstavond 1843 in één keer uitverkocht. En het blijft een prachtig boek – vooral in de extra feestelijke uitgave van Wereldklassiekers, met linnen omslag, folieopdruk en geïllustreerde beginkapitalen.

‘Geest!’ zei Scrooge. ‘Laat me alsjeblieft niet méér zien. Breng me naar huis. Waarom vind je het zo leuk om me te kwellen?’

Op 24 december 1843 verscheen de allereerste druk van Dickens’ A Christmas Carol in Prose, en alle 6.000 exemplaren waren diezelfde avond nog uitverkocht. Sinds die tijd is het altijd een klassieker gebleven. Want wie kent het verhaal over de gierige zakenman Ebenezer Scrooge niet? Met deze nieuwe uitgave in de Wereldklassiekers-serie kan iedereen voor zich bepalen of The Muppet Christmas Carol dichtbij het origineel bleef en of Kermit en Miss Piggy recht deden aan het verhaal. Merel Leene hertelt deze klassieker en Sophie Pluim maakt er spookachtig mooie illustraties bij. Dickens’ Kerstverhaal wordt uitgegeven met linnen omslag, folieopdruk en geïllustreerde beginkapitalen.

Wereldklassiekers: boeken die je gelezen moet hebben

Dit boek is de vierde titel in de serie Wereldklassiekers van uitgeverij Blossom Books. Hun doel: wereldklassiekers toegankelijk maken voor iedereen, zonder de inhoud te versimpelen. Eerder verschenen al Romeo & Julia, Frankenstein en Jekyll & Hyde. Dickens’ Kerstverhaal is verteld door Merel Leene en net als de andere wereldklassiekers voorzien van prachtige beginkapitalen en zwart-wit-illustraties door Sophie Pluim. In maart verschijnt het vierde deel in de serie: Dantes Goddelijke komedie: De hel, verteld door Lies Lavrijsen.

Ook zo’n prachtige uitgave winnen? Schrijf je hier in!

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Waar moet ik mij inschrijven om zo’n prachtige en feestelijke heruitgave van Dickens’ Kerstverhaal te kunnen winnen!