Winactie: duurzaam kookboek Lekker lokaal

0

Nederland is een goudmijn voor lekker eten en mooie producten – als je weet wat er verbouwd wordt én wat je ermee moet doen. Koken met seizoensproducten is lekker en supervers. Daarnaast steun je zo lokale boeren, verminder je voedselkilometers en bevorder je de biodiversiteit. Wil je weten hoe? We mogen 3 exemplaren van het nieuwe kookboek Lekker lokaal weggeven!

Lekker lokaal eten

Laura de Grave vertelt in Lekker lokaal waar je de beste producten bij jou in de buurt kunt vinden en hoe je daar vervolgens de lekkerste vegetarische gerechten mee kookt. Ze geeft de Nederlandse keuken een moderne, creatieve twist: wat dacht je van zelfgemaakte pannenkoekentaart, vegetarisch zoervleis of wortel-worstenbroodjes? Leuk om op de fiets (hoezo duurzaam!) te verzamelen tijdens een tochtje langs de boerderijwinkels bij jou in de buurt.

WINFORMULIER
Ook zo’n lekker duurzaam kookboek winnen? Vul hier het WINFORMULIER in!

Laura de Grave (1987) is culinair journalist, kookboekenauteur en presentator. Als freelancer werkt ze voor culinaire tijdschriften waaronder Foodies Magazine en Allerhande. Ze schreef diverse boeken, waaronder het Amsterdam kookboek en Nederland kookboek. Daarnaast presenteerde ze de video-serie Lekker Lokaal voor 24Kitchen en het Algemeen Dagblad.

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.