Fietser van het jaar-verkiezing: fietshelden (v/m) gezocht!

0

Leuk initiatief: de Fietser van het jaar-verkiezing. Deze wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Ken jij een fietsheld (in Zuid-Holland) die de titel wel zou verdienen? Meld hem of haar aan voor 30 december!

fietser van het jaar

Lastig kiezen, Nederland zit natuurlijk vol fietshelden..

Fietser van het jaar

Je kunt natuurlijk iedereen aanmelden om Fietser van het jaar te worden. Maar het gaat er ook om dat die nominatie dan enigszins verdiend is. Denk aan de verpleegkundige die het hele jaar op de fiets naar het werk is gegaan. Of de productiemedewerker die door weer en wind op de fiets komt. Het kan ook iemand zijn die dit jaar heeft leren fietsen en nu niet meer zonder kan. Weet jij iemand in Zuid-Holland? Meld hem of haar dan aan!

Doel van de actie

Het doel van de actie is om een fanatieke fietser in het zonnetje te zetten. De actie is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming. De fietser van het jaar 2020 kan worden aangemeld tot 30 december 2020 op deze FIETSER VAN HET JAAR pagina. Zeg er vooral ook overtuigend bij waarom hij of zijn een fietsheld is. De uiteindelijke winnaar kan een mooi aandenken verwachten.

fietser van het jaar

Waarom deze campagne?

De campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming heeft als doel werkgevers, werknemers en bewoners te verleiden tot het gebruik van duurzame vervoermiddelen. Daaraan zijn vele voordelen verbonden: een betere, schonere leefomgeving, minder files en vertragingen, minder stress en een betere vitaliteit. Kijk op WAYS2GO voor meer informatie.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.