Leuk: print van je eigen stad of favoriete vakantiebestemming

0

Nu we zoveel tijd thuis doorbrengen, liggen er deze feestdagen waarschijnlijk heel wat cadeaus van diverse woonwinkels onder de boom. Met de tekeningen van stads- en wijkplattegronden van WIJCK. haal je iets moois en minimalistisch in huis dat pas in ieder interieur. Een leuke manier om je favoriete stad eer aan te doen, of om je reislust te vieren die nu even ‘on hold’ staat.

WIJCK. werd in 2016 opgericht vanuit een eigen zoektocht naar iets moois voor aan de muur. Wat begon met een minimalistische tekening van Oud-West in Amsterdam, groeide in vier jaar tijd uit tot een collectie van honderden steden en wijken van over de hele wereld. De producten van WIJCK. zijn inmiddels verkrijgbaar bij ruim vierhonderd winkels in binnen- en buitenland, online en in de WIJCK. Store aan de Utrechtsestraat 25 in Amsterdam.

Nieuw: de wijncollectie

Deze maand lanceerde WIJCK. de wijncollectie met daarin tekeningen van diverse wijnstreken als Bordeaux, Champagne en La Rioja. Naast de plattegronden staan op deze prints ook een aantal facts and figures over de betreffende streek. Spanje, Frankrijk en Italië zijn ook als heel land verkrijgbaar met de diverse wijnstreken op de landkaart uitgelicht.

Voor de globetrotter met heimwee

Het zijn ongekende tijden, de reizigers onder ons wachten met smart tot ze weer de wereld over kunnen. Al die heimwee kan misschien een béétje gestild worden met een mooie print van plekken met een bijzondere herinnering, of juist van die ene plek die als eerste wordt opgezocht ná corona.

 

Alle cadeaus zijn v.a. € 9,90 verkrijgbaar bij de grotere WIJCK.-verkooppunten, in de WIJCK. Store in Amsterdam en via www.wijck.com

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.