Gloednieuw: gastenverblijf ‘Bij ‘t witte Kerkje’ (+routetip!)

0
Sinds kort kun je overnachten in het gastenverblijf ‘Bij ‘t witte kerkje’ in Ommel, vlakbij Asten in Brabant. In de oude bostuin achter de kerk, wat nu een woonhuis is van Janneke & Boris en hun 3 kinderen staat een vrijstaand huisje. Binnen vind je alles om heerlijk uit te rusten, buiten kun je lekker eropuit met de fiets!
In gastenverblijf ‘Bij ’t witte kerkje’ heb je een (kleine) maar fijne regendouche & toilet, een keukentje met alles erop en erin, een gezellige houtkachel en zicht op de tuin en ‘t kerkje. Een trap leidt naar 2 ruime slaapkamers boven met 2 tweepersoonsbedden. Je kunt er ook wassen en drogen. Voor het ontbijt zorg je zelf, het is een contactloos verblijf zodat je niets deelt – behalve de oprit en de rustige, fijne sfeer die deze bijzondere plek omringt. In de toekomst komt er ìn het witte kerkje een B&B. Vanaf halverwege 2021 kun je slapen op de plek waar vroeger het koor via een koorgat omlaag zong. Zo galmden de liederen door de kerk van Ommel.

Fietsroutes door de Peel

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.