Iedereen een chef met het thuisdiner van Pont

0

Restaurant Pont in Wessem is een prachtig sfeervol plekje, perfect voor de koudere en grijze dagen. Mét oplaadpunt voor e-bikes. Nu de horeca gesloten zijn kun je met het Pont thuisdiner laten wat je als chef in een handomdraai op tafel kunt toveren. Een beetje van Pont en een beetje van jezelf!

Ooit was dit ‘t Veerhuis de wachtkamer voor iedereen die de Maas over wilde steken. Een levendige ontmoetingsplaats, waar de tijd voorbijvloog met een drankje en een praatje. Voor haast was geen tijd, het veer kwam wanneer het kwam. Dat veer vaart al lang niet meer, maar dit bleef een geliefd plekje. De uitbaters van toen zouden het niet meer herkennen, met de eigentijdse uitstraling van nu! Op de kaart gerechten bereid met producten uit de streek. Ongekunsteld, met oog voor detail en een palet aan smaken uit de hele wereld. De bediening legt je graag in de watten zoals het hoort. Het warme en eigentijdse interieur maakt van Pont een plek waar je je meteen thuis voelt. Een fijne stek voor e-bikers ook, met oplaadpunt en fietsenstalling.

      

Thuisdiner

Met het thuisdiner haal je nu toch een beetje dat eigen gevoel van Pont naar je eigen huis. De gerechten in de dinerbox zijn door het team in de keuken al zover voorbereid dat je er thuis alleen nog maar de finishing touch aan hoeft te geven. Daarna ga ja natuurlijk het gerecht mooi zelf op een bord stylen. Je word virtueel op gang geholpen door een duidelijke instructiekaart en een YouTube video. Met deze informatie tover je binnen een handomdraai een Instaproof en vooral smakelijk menu op tafel voor jouw gasten. Bij elke gang is er ook een bijpassende wijn.

 

Cocktails at home

Je gasten na een mooie fietstocht ontvangen met een huisgemaakte cocktail. Maak je van jouw thuishaven de place to be voor een gezellig avondje uit! Pont heeft een cocktailbouwdoos voor 2 personen, compleet met de ingrediënten voor 3 verschillende cocktails (2×3), bijpassende verse garnituren en botanicals, rietjes, stamper en cocktailprikker én bij elke cocktail een stap-voor-stap-uitleg hoe je de cocktails het beste kunt bereiden (met video en op papier). Je krijgt er ook twee mooie universele glazen bij en dé spotify Pont cocktailparty playlist. Eventueel is deze box nog uit te breiden naar een luxe cadeaubox, een leuk idee voor de feetsdagen. Bovenstaande doos wordt dan uitgebreid met een RVS Pont cocktailshaker, ijstang, klopper, barlepel en jigger.

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.