Fiets eens langs het beste strandpaviljoen van Nederland: Beachclub Lekker

0

Even onthouden voor als het straks weer mag: Beachclub Lekker in Vrouwenpolder. Net verkozen tot beste strandpaviljoen van Nederland! Precies op het smalste stukje tussen Noordzee en Veerse Meer – een ideaal startpunt dus voor een rondje om het Veerse Meer. Lees verder voor onze routetips!

Beachclub Lekker werd een paar jaar geleden heropend na een grote brand. De verbouwing werd meteen aangegrepen om een heel nieuwe draai te geven aan het strandpaviljoen. Zeker even meepikken dus als
je langs komt gefietst! Je kijkt hier uit over het eindeloze strand van Vrouwenpolder, met de vele poeltjes en waterstromen die achterblijven door de getijdenstroom. Op de kaart staan lekkere streekproducten
zoals oesters en de weedburger, van zeewier en Zeeuwse zeesla.

Het beste strandpaviljoen ligt in Walcheren

De gedrevenheid en het enthousiasme van de mensen hier waren de voornaamste redenen voor de verkiezing. Met de aandacht voor details en de liefde voor gastvrijheid word je hier hier ouderwets in de watten gelegd. Het mooie pand en de geweldige verhouding tussen prijs en kwaliteit van het eten en drinken deden ook een duit in het zakje.

Gratis fietsroute rond het Veerse Meer

Op de site van VVV Zeeland vind je mooie gratis fietsroutes langs Vrouwenpolder. Met de VVV-Route: Rond het Veerse Meer je het hele Veerse Meer rond. Het fietspad leidt bijna de hele route vlak langs het water. De historische stad Veere is leuk om even af te stappen, met de mooie oude straten en gevels. Je vindt er veel leuke cafeetjes en winkels. Waait het hard en ga je voor een keertje liever wandelen, dan is de VVV-Route: Over dam, dijk en duin bij Vrouwenpolder een aanrader. Met deze route ontdek je Elzenoord en Twistvliet, twee voormalige buitenplaatsen die de laatste jaren iets van hun oude grandeur hebben teruggekregen. Ook kom je langs het natuurgebied Fort den Haak, vernoemd naar een historisch zeefort.

Beeld fietsers: VVV Zeeland

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.