Zuidelijke sferen: restaurant Olijf (+routetip!)

0

In de historische binnenstad van Sittard vind je OLIJF, waar je lekker kunt eten in een intieme setting. De mediterrane gastrobar is ontstaan uit een passie voor horeca en goed eten, die ze graag met je delen. Een mooie afsluiter voor een dagje fietsen – rijd bijvoorbeeld de route Historisch Sittard!

Na je fietstocht schuif je hier aan voor kleine gerechtjes van hoogwaardige kwaliteit geïnspireerd op de mediterrane keuken. Je geniet er van heerlijke avond shared dining met een goed glas wijn of bier of van een smaakvolle lunch of borrel. De naam komt van de fascinatie voor olijven, in welke vorm dan ook, die de basis vormen voor de mediterrane keuken. Puur, eerlijk en lekker. OLIJF is gevestigd op de hoek van de Putstraat en Paardestraat. Met een warme inrichting komt de charmante locatie helemaal tot z’n recht.

Gratis fietsroutes door Limburg

Bij VVV Sittard-Geleen vind je leuke fietsroutes om je honger op te wekken. De fietsroute Historisch Sittard is bijvoorbeeld een aanrader. De geschiedenis van Sittard is nog voelbaar in het centrum, waar schitterende kerken, middeleeuwse stadswallen en de stoere muren van fort Sanderbout het verhaal van de stad vertellen. Deze fietsroute loodst je ook door de mooie groene omgeving, zoals de prachtige natuur op de Duitse grens en het dorpje Limbricht met zijn statige kasteel. De route start bij de Markt van Sittard. Kijk op de site van het VVV voor nog meer mooie gratis fietsroutes!

Beeld: Creamy Concepts 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.