Op pad in eigen land: Bucketlist romantisch weekendje weg

0

Ook dichtbij huis is nog zoveel moois te ontdekken. In het nieuwe boek Bucketlist romantisch weekendje weg vind je 25 prachtige overnachtingsadressen in Nederland en België. Een orignele uitvalsbasis voor een mooie fietstocht! 

Najaar! Tijd om lekker bij elkaar te kruipen en te genieten van een romantisch weekendje weg. Het nieuwe boek Bucketlist romantisch weekendje weg is dé gids voor iedereen die op zoek is naar een romantisch plekje.

Marleen Brekelmans van bijzonderplekje.nl selecteerde adressen waar je verwend wordt met een ontbijt zoals je nog nooit geproefd hebt, een massage, een verrukkelijk diner, een avond in de hottub en een hemels bed. Allemaal unieke en kleinschalige locaties, met elke keer net dat extra beetje persoonlijke aandacht. In dit boek vind je dé plekjes die thuishoren op je bucketlist, adressen waar je moet zijn geweest. Laat je inspireren door alle foto’s, de sfeer en de originele tips waar deze gids bol van staat!

Beeld: Bijzonder Plekje

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.