Lekker zomers: logeren op een eilandje in de stad (+routetip!)

0

Op zoek naar een leuk adresje voor mooie fietstochten langs de Rotte en Rottemeren? Dit vakantiehuis is perfect voor de nazomer: GetAway deluxe CABIN 03, op een klein eilandje vlakbij Rotterdam. Je komt er heel origineel op een waterfiets  – drie minuutjes trappen en je bent er!

Cabin 03 is een van de prachtige zelf ontworpen vakantiehuizen van Getawaydeluxe (zie hier onze eerdere signalering van de Rotterdamse Marin Cabin). De cabin ligt op een hele bijzondere plek: een klein idyllisch eilandje op de Bergse Achterplas in Rotterdam. Rust, natuur, ruimte om je heen en toch ben je in een kwartiertje ben je in het centrum van Rotterdam. Om het nog mooier te maken: de cabin is alleen bereikbaar met de waterfiets. De cabin heeft een mooie verhoogde lounge met houtkachel en home cinema systeem (hifi en beamer), zodat je er ook met minder mooi weer fijn logeert. In de complete keuken vind je een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en Nespresso-koffiemachine – alles om een lekker diner voor jezelf in elkaar te draaien.

Je eigen terras aan het water

De twee slaapkamers met ingebouwde (hoge) 2 persoons bedden hebben openslaande deuren naar het terras. Daar is het te doen! Op deze houten vlonder (100m2) met lounge bank, picknicktafel en Weltevree houtkachel annex pizza-oven geniet je echt van het buitenleven aan het water.

Gratis fietsroutes Rotterdam: Rotte en Rottemeren

Zin om uit te gaan eten, of te lunchen in combinatie met een leuke fietstocht? Een leuk adres is bijvoorbeeld Rijntje aan de Rotte, of Zotte voor de lunch. Een goede Japanner zit ook vlakbij: Kyoto, hier smul je van teppanyaki. Afhalen kan ook, als je liever helemaal coronaproof op je eigen terras neerstrijkt. In de omgeving kun je prachtig fietsen langs de Rotte. Staatsbosbeheer heeft leuke gratis fietsroutes langs de Rottemeren, zoals de Fietsroute Actief Rottemeren en de wandel- en fietsroute Rondje Kunst, die ook het  Hoge Bergsche Bos meepikt. Denk ook eens aan wandel- en fietsroute het Polderpad, dat je de mooiste plekjes in het Groene Hart laat zien!

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.