Vergeet de Loire, kom naar Limburg

0

Wil of kun je je vakantie deze zomer niet vieren in het buitenland, dan kun je in Limburg haast on-Nederlands verrast worden. Het lijkt af en toe wel of je in ‘La douce France bent, of in Arizona, Koblenz, de Camargue of Rome. Je hoeft de grens niet over voor een beetje buitenlandgevoel. Met een bezoek aan een van deze parels vermijd je de drukte en terwijl je toch een heel mooi nieuw plekje ontdekt.

Parels van Limburg

Op de nieuwe website InLimburg.com worden (onbekende) parels uit Limburg gespiegeld aan bekende buitenlandse toeristische trekpleisters. Het verschil is alleen dat de Limburgse parel heel dichtbij én nog vrijwel onontdekt is. Ook fijn: op de site vind je heel veel mooie gratis fietsroutes door Limburg! Zoals deze kastelenfietsroutes. Vergeet de Loire, kom naar Limburg!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

De mooiste plekjes van Limburg

Limburgs leukste, Limburgs liefste, Limburgs lekkerste en Limburgs laatste nieuwe. Eten met uitzicht over het Heuvelland, borrels in een hippe skybar in de stad of een pop-up restaurant tussen de wijngaarden. Slapen in een tinyhouse aan het water of met zijn allen in een hoeve tussen de heuvels. Cultuur snuiven in een historische binnenstad of murals spotten tijdens een urban city tour. Leren surfen op de Maas of een ondergronds gangenstelsel de baas.

Op de nieuwe website ‘In Limburg’ ontdek je ze: de mooiste plekjes, waar je een on-Nederlands ‘Joie de Vivre’ of ‘Dolce Vita’ ervaart. Ook ontdek je op de site allerlei verhalen en weetjes. Dat je in Limburg het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederlands vindt bijvoorbeeld (de Maasplassen). En ook: dat er in Limburg ook duinen zijn in een waanzinnig mooi Nationaal Park: de Maasduinen.

Fotograaf: Hugo Thomassen  Videograaf: Strictua

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.