Win een nachtje naar zee bij blooming in Bergen

0

Hotel blooming in Bergen is niet zomaar een hotel. Door de aandacht voor kunst, cultuur, design en creativiteit is dit een van de eerste lifestyle hotels van Nederland. En blooming mag zich sinds vorig jaar ook het meest duurzame hotel van Nederland noemen, na het winnen van goud op de Gaia Green Awards. Een super uitvalsbasis voor een weekendje fietsen aan de Noord-Hollandse kust. En wij mogen een nachtje weg verloten!

Bij blooming gaat iedere dag goed van start. Een duik in het heerlijke binnenzwembad, een yogasessie of een heerlijk uitgebreid ontbijt, terwijl je plannen maakt voor een mooie fietstocht door het bos. De inspirerende kamers zijn een fijne plek om weer op te laden na een mooie dag in de buitenlucht. Zo slaap je op een Coco-Mat bed van natuurlijke materialen zoals kokosvezels en zeegras. Je boekt een kamer met uitzicht over de binnenvijver, een eigen terras, balkon of zelfs een privé spa.

Weekendje fietsen bij Bergen

Midden in het Bergse bos, dichtbij het strand en omgeven door het duingebied is dit de ideale plek voor een mooi fietsweekend. Ontdek schildersdorp Bergen, bezoek de leuke winkeltjes in Schoorl of ga naar Alkmaar, een van de mooiste steden van Noord Holland. Vanaf het hotel fiets je zo naar Bergen centrum (5-10 minuten), Schoorl door de duinen (20-25 minuten) en Bergen aan Zee (20-25 minuten). Fietsknooppunt 48 ligt achter het hotel en fietsen huur je bij blooming zelf.

Goed restaurant in Bergen: Zandhoeve

In de omgeving vind je veel leuke restaurants om neer te strijken na je fietstocht, maar het eigen Restaurant Zandhoeve is ook een aanrader. De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin en van boeren uit de regio. Samen met de tuinman maakt de chef elk jaar een zaaiplan, zodat ze hier automatisch met de seizoenen mee koken. Voor een echt goede hamburger ga je naar de brasserie. Hier kun je ook terecht voor een speciaal biertje of een heerlijke salade op het prachtige terras.

Kans maken op een nachtje blooming? Laat hier je gegevens achter!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.