Openlucht pop-up restaurant op het Muiderslot

0

Zin in een bijzonder uitstapje? Van 30 juli tot en met 9 augustus 2020 vormen de kasteeltuinen van Rijksmuseum Muiderslot het decor voor een sprookjesachtige editie van pop-up restaurant De Maaltuin. Proef en beleef de rijke historie tijdens een ontdekkingstocht door de kasteeltuinen, vol smakelijke verhalen en muziek.

Het concept van pop-up restaurant De Maaltuin is dineren en leren van unieke locaties met een verhaal. Deze zomer worden de kasteeltuinen van Rijksmuseum Muiderslot voor het eerst omgetoverd tot buitenrestaurant, voor een uniek diner in de buitenlucht. Eerdere succesvolle edities van De Maaltuin waren in de Botanische Tuinen van Utrecht, Paleis Soestdijk en de Trompenburg Tuinen en Arboretum in Rotterdam.


Proef de historie van het Muiderslot

Door de jaren heen hebben de tuinen van het kasteel vele bijzondere gasten van eten voorzien. Die historie komt deze zomer tot leven: de eetbare gewassen, bloemen en geneeskrachtige kruiden bieden inspiratie voor het menu. Op ontdekkingstocht in de tuin beleef je de ruim 700 jaar eigenwijze geschiedenis van het best bewaarde kasteel van Nederland.

Pop-up restaurant in de openlucht

De kasteeltuinen van Rijksmuseum Muiderslot bieden meer dan genoeg ruimte voor een veilig diner in de natuur. Losse tafels voor twee tot vier personen staan weids verspreid door de tuin, waardoor er zonder zorgen genoten kan worden met eigen gezelschap. Gasten kunnen dus met een gerust hart neerstrijken in dit zomerse buitenrestaurant, zonder de gezelligheid van uit eten gaan te verliezen.

Meer informatie

De Maaltuin opent van donderdag 30 juli tot en met zondag 9 augustus 2020. Gasten krijgen een welkomstdrankje, amuses, 4-gangen, koffie/thee en een avond vol muziek en beleving. Meer informatie en tickets via www.demaaltuin.nl

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.