Winactie: 1000 dingen doen in Nederland

5

Blijf jij ook in Nederland deze zomer? Dan hoef je je niet te vervelen! In de nieuwe gids 1000 dingen doen in Nederland vind je heel veel originele tips. Ook voor fietsers. We mogen drie exemplaren weggeven! Vul daarvoor het winformulier onderaan dit bericht in.

1000 dingen doen in Nederland

1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes. Veel Nederlanders zullen deze zomervakantie thuisblijven. De dierentuinen, musea en bioscopen zijn weer open, er komt weer wat ruimte om  dingen te ondernemen. Inspiratie nodig voor dagjes weg in eigen land? Met 1000 dingen doen in Nederland ontdek je ons land op z’n leukst.

  

Originele fietstips

Dit heerlijke inspiratieboek van Jeroen van der Spek staat boordevol originele uitjes in eigen land – van museumbezoek tot avontuurlijke activiteiten en van funshoppen tot coole uitstapjes met kids. Overzichtelijk gerangschikt per provincie en afgewisseld met top 10-lijstjes van filmlocaties, natuurgebieden en de mooiste terrassen… Een must-have voor iedereen die er graag op uitgaat. Met voor fietsers veel tips voor bijzondere fietsroutes. En heb je wel eens gehoord van de Groninger ‘fietskantine’, of de ‘hamsterfiets’?

WINFORMULIER
Ook kans maken op zo’n boek vol inspiratie? Laat hier je gegevens achter!

 

Deel.

Over de auteur

5 reacties

  1. Prachtig zo,n boekje te mogen ontvangen. Daarom geef ik me bij deze op om in aanmerking te kunnen komen.

  2. Met de huidige Corona maatregelen om vakantie zo dichtbij mogelijk te doen is dit een mooie aanvulling op de planning voor de vakantie daarom dor ik mee met deze winactie

  3. Anita Aerts-Bijma op

    Goede tips zijn vooral in deze tijd erg goed te gebruiken. Deze periode blijven we thuis, dus ik ben erg benieuwd naar alle mogelijkheden en ideeën om dingen te ondernemen. Daarom kom ik graag in aanmerking voor dit boekje.