Fietsen met verrekijker: winactie Vogels in de Lage Landen

1

Het nieuwe boek Vogels in de Lage Landen is niet zomaar een vogelgids, maar een compleet naslagwerk dat je alles vertelt over vogelsoorten en waar ze te vinden zijn. Leuk om mee te nemen als je op pad gaat in de Biesbosch met de tips uit FietsActief nummer 5. We mogen drie exemplaren weggeven!

Vogels in de Lage Landen

Het boek ‘Vogels in de Lage Landen’ is een nieuw, fraai en handzaam naslagwerk met alle kenmerken, geluiden en leefomstandigheden van de verschillende vogelsoorten in Nederland en Vlaanderen. Je leert ook over de bedreigingen en wat er gedaan kan worden om deze soorten te beschermen, of hun leefomstandigheden te verbeteren. Een boek met prachtige foto’s op groot formaat over de mooiste vogels die we in onze omgeving kunnen zien en horen, compleet met websites voor meer informatie over de vogelgeluiden en zang.

Vogels spotten in de Biesbosch

De vogelsoorten zijn per gebied gegroepeerd, zoals Nationaal Park De Biesbosch. Leuk om in te duiken voor een mooie fietstocht, zo weet je wat je hoort en ziet! Bestel OP DEZE PAGINA FietsActief 5 met de route Almkerk én tien extra top tips voor de Biesbosch.

WINFORMULIER
Laat hier je gegevens achter op het winformulier!

 

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. C. Stavenuiter op

    Vogels in de lage landen zou ik heeeeel graag willen winnen!!!