Het Amsterdam van Baantjer – win een boekenpakket!

2

Houd je van fietsen en van Baantjer, dan zit je goed in Amsterdam. Fietsen door Amsterdam zit er voor de meeste mensen even niet in, maar Baantjer-liefhebbers leggen we in de watten: wie weet win jij wel dit mooie boekenpakket met de laatste 3 Baantjer titels (ook leuk om alvast in huis te hebben voor vaderdag natuurlijk). We blijven nog even uitpakken met de FietsActief Weggeef Weken!

Woon je in Amsterdam, dan kun je als Baantjer- en fietsliefhebber je lol op. In de Jordaan moet je natuurlijk even afstappen bij Café Lowietje, waar Baantjer altijd zijn cognacje drinkt. In de serie ligt de kroeg op de Wallen, maar in het echt zit je hier middenin de leuke volkswijk de Jordaan. Ook leuk: deze fietsexcursie met gids door de Jordaan, waarbij je ook de kroeg uit de serie aandoet  Je ontdekt bovendien de verborgen hofjes van deze oude volkswijk. Of deze Baantjer Fietstocht die begint in het Baantjer museum aan de Warmoesstraat.

Winnen: boekenpakket Baantjer

Het laatste tv-seizoen van de bekende politieserie dateert alweer uit 2006, maar de boeken blijven smullen. Er zijn meer dan 60 titels verschenen. Een leuke manier om het Baantjer gevoel weer even te beleven, als je niet Amsterdam in gaat (we doen natuurlijk nog even voorzichtig aan met het oog op de corona-maatregelen!). In het boekenpakket vind je de 3 meest recente titels: De Cock en kermis in de hel, De Cock en de levende dode en De Cock en de zwarte weduwe. Nu lezen en straks weer lekker fietsen, in het spoor van Baantjer door Amsterdam!

Baantjer Baantjer Baantjer

Meedoen aan de verloting? Laat je gegevens achter op dit formulier!

Beeld Amsterdam: iAmsterdam

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Kees Scheffer op

    Geweldige actie voor een auteur die meer waardering geniet

  2. Harry Saalmink op

    Fietsen mag! Lezen mag! Met deze geweldige boeken kun je mooi afwisselen: stukkie fietsen, stukkie lezen, stukkie fietse, stukkie lezen, enz!